Verzending € 3,50 brievenbus / € 4,50 pakket

Kwaliteit en resultaat

SOLUTIONS Cosmeceuticals is een jong Nederlands merk. Uiterst effectief en zonder poespas. Alle producten worden door onszelf ontwikkeld; wij zorgen ervoor dat ze extreem goed werken en dat de kwaliteit heel hoog is. Want slechts dan krijg jij als klant waar je om vraagt en wat je nodig hebt. Je krijgt een zeer effectief product dat bovendien verantwoord geproduceerd is.

Klimaatneutraal

In de 21e eeuw betekent kwaliteit niet louter en alleen meer het gebruik van de beste ingrediënten en hoogwaardige technieken. Nee, kwaliteit omvat veel meer: met respect voor de natuur produceren waarbij de aarde zo min mogelijk wordt belast. Zorg voor het milieu staat bij ons dan ook centraal. Daarom hebben we voor klimaatneutrale productie gekozen: we compenseren al onze CO2-uitstoot met klimaatprojecten. Bovendien worden alle producten in Nederland vervaardigd. Meer informatie over klimaatneutrale productie vind je u op www.klimaatneutraal.nl.

Resultaat

SOLUTIONS Cosmeceuticals is niet zomaar ontstaan. Onze jarenlange ervaring met de productie van cosmetica heeft ervoor gezorgd dat we de meest optimale formules kunnen ontwikkelen. En dat doen we al meer dan 30 jaar met zeer gedreven en vakkundige mensen. Mijn ambitie is om onze producten continue te blijven verbeteren om zo een extreem goede kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Want wat geeft er meer voldoening dan jou mooi, gezond en gelukkig te maken op een verantwoorde manier?

Drs. Gerdien Bos

Directeur en oprichter

Wij zijn bij Healthy Natural Products onlangs begonnen met de productie en verkoop van de door ons ontwikkelde Gezonde Limonade Drink Goed Zoet. Deze biologische poederlimonade is suikervrij en bestaat geheel uit natuurlijke ingrediënten. Meer info vind je hier: www.gezonde-limonade.nl.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
De waardering van solutions-cosmeceuticals.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 51 reviews.