Verzending € 3,50 brievenbus / € 4,50 pakket

Deze disclaimer is van toepassing op uw gebruik van onze website www.solutions-cosmeceuticals.nl (hierna te noemen: de “Website”).

Informatie

Healthy Natural Products besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en juistheid van de gegevens op haar Website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Wij garanderen dan ook niet dat (de inhoud van) de Website volledig en/of juist is. Healthy Natural Products is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die te wijten is aan de vermelding van onjuiste en/of onvolledige informatie.

Intellectuele Eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de modelrechten, auteursrechten, merkrechten en handelsnaamrechten, met betrekking tot (de inhoud van) de Website, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de daarin opgenomen afbeeldingen, gegevens, teksten, databestanden, foto’s, merken, logo’s en alle overige materialen – inclusief de combinatie(s) daarvan, berusten bij Healthy Natural Products.

Zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van Healthy Natural Products, is het niet toegestaan om de inhoud van de Website openbaar te maken en/of te verveelvoudigen tenzij dit noodzakelijk is om normaal gebruik te maken van de Website en/of dit is toegestaan op grond van dwingend recht.

Rechtskeuze en -bevoegdheid

Op uw gebruik van de Website alsmede deze disclaimer is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Geschillen die voortvloeien uit deze disclaimer, zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

Als u vragen of opmerkingen heeft over het gebruik van de Website, kunt u contact met ons opnemen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
De waardering van solutions-cosmeceuticals.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 54 reviews.