Verzending € 3,50 brievenbus / € 4,50 pakket


Lydia Ekeme is al jaren distributeur van onze Solutions producten in België. Daarnaast is zij eigenaar van de prachtige schoonheidssalon Little Lydia in Brussel. Bovendien is zij schilderes. Lydia bruist gewoon van energie, en bovenal wil zij mensen gelukkig maken. Na een behandeling in haar salon voel je je niet alleen beter, maar je huid ziet er ook daadwerkelijk mooier uit door haar vakkundige massages en de goede producten!

Tijdens het schilderen van de 14 kruiswegstaties (de lijdensweg die Jezus aflegde vanaf zijn veroordeling tot zijn begrafenis) voelde Lydia de pijn van Jezus. Zij kreeg toen de ingeving dat ze iets met rozen moest doen. Waarna ze ging experimenteren met diverse soorten rozenolie.

De roos is niet enkel een schitterende en sterk geurende bloem, maar is ook omgeven met buitengewoon veel symboliek. Zo kennen we allemaal de betekenis van rode rozen als ultiem symbool van liefde. Ook ontsprongen er rode rozen uit de wonden van Jezus toen hij aan het kruis hing, als teken van (naasten)liefde. Witte rozen staan voor onschuld en kuisheid: Maria – de moeder van Jezus – wordt daardoor wel aangeroepen als ‘mystieke roos’.

De roos kent nog veel meer symboliek: zo staat zij voor het levensgeheim, voor goddelijke kracht en schoonheid. Maar aan de andere kant duidt zij ook op menselijke hartstochten van voorbijgaande aard zoals genot, zinsbegoocheling en betovering.

Lydia begon dus met experimenteren met allerlei soorten rozenolie. Uiteindelijk heeft zij haar Smart Serum ontwikkeld: een gezichtsolie met wilde muskus roosolie die de huid zichtbaar verstrakt. Onze Happy Face is een variant op deze gezichtsolie. Lydia koos de wilde muskusroos omdat de olie uit deze rozensoort extreem krachtig is en bovendien een buitengewoon heerlijke geur heeft.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
De waardering van solutions-cosmeceuticals.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 51 reviews.